Bij Rollier werken we graag met lokale producten naar de creativiteit van onze chef Nicolas.
Hij serveert de Frans klassieke keuken met Aziatische invloeden.
Je kan bij ons genieten van de ontdekking van Rollier in 4/5/6 gangen. Maandag, donderdag en vrijdagmiddag serveren we ook een 3 gangen menu die wordt samen gesteld volgens aanbod van de versmarkt .
Daarnaast serveren we ook een klassieke à la carte kaart .
Voor een gezelschap vanaf 6 personen serveren we graag onze degustatiemenu. Op zaterdag avond serveren wij graag Voor en Hoofdgerecht.
Speciale wensen? Allergieën ? laat het ons weten! Ook voor de allerkleinste voorzien we iets lekkers.
24/11/23- 04/ 12/23
Roodbaars - bimi-tom kha
zeeduivel - schorseneer
sabayon
Coquille - quinoa - gele biet
Schorseneer - kalfskop - boerenkool
Roodbaars* - tom kha - broccoli
Hert-butternut - knolselder
Kaas**
Appel - Amandel -duindoorn
Gebakken Coquille - aardpeer - aardappel
roodbaars - tom kha - broccoli
Kaviaar 'Imperial Heritage'
Blini - zure room
Pasta - verse truffel
Garnaalkrokketjes - klassiek
Kingkrab
Paling in het groen
Zeetong Meunière
Hert - butternut - knolselder - girolles
Noir baltique Dunne Lende
Fazant - knolselder- girolle
te nemen per 2 cts.
Dame Blanche
Café glacé – koffieijs – vanille espuma
Appel - amandel - duindoorn
Sabayon – vanille ijs
Kaas – rozijnenbrood
Vanille ijs - huisgemaakte advocaat
Maak de feestdagen nog specialer met onze heerlijke takeaway gerechten, speciaal samengesteld om jouw Kerst en Oudejaarsavond onvergetelijk te maken.