Bij Rollier werken we graag met lokale producten naar de creativiteit van onze chef Nicolas.
Hij serveert de Frans klassieke keuken met Aziatische invloeden.
Je kan bij ons genieten van de ontdekking van Rollier in 4/5/6 gangen.
Tijdens de Lunch ( met uitzondering van zondag) serveren we een 3 gangen menu die wordt samen gesteld volgens aanbod van de versmarkt .
Daarnaast serveren we ook een klassieke à la carte kaart .
Voor een gezelschap vanaf 6 personen serveren we onze degustatiemenu. Op zaterdag avond serveren wij graag Voor en Hoofdgerecht.
Speciale wensen? Allergieën ? laat het ons weten! Ook voor de allerkleinste voorzien we iets lekkers.
Kreeftenmenu
Kreeft
Verveine - ponzu - radijs
Kreeft
Beurre blanc - fondant aardappel
Dame blanche
Enkel op maandag (lunch) en donderdag (lunch en diner)
Niet mogelijk bij schaal en schelp intolerantie.
3 gangen lunch
naar creaties van de chef.
Enkel in de middag niet op zondag en feestdagen.
Niet op Valentijn.
€ 48,00
Ontdekking van Rollier
Ontdekking van Rollier
Tartaar rund
krab - brioche
•
Zonnevis
bloemkool - gerookte paling - beurre blanc
•
* Hopscheuten
mousseline - ei
•
Lam
savooi - pommes dauphine
•
Appel
caramel - chocolade
Wagyu A5
Voor gezelschappen vanaf 6 personen serveren wij enkel onze ontdekkingsmenu.
Op Valentijn serveren wij enkel onze ontdekking in 4 of 5 gangen.
Bij elke aanpassing in de menu vragen wij een meerprijs.
Van de kaart - Voorgerechten
Wagyu A5
ossenstaart - BBQ
Hopscheut
ei - mousseline
Tartaar rund
brioche - krab
King Krab
Van de kaart - Hoofdgerechten
Lam
savooi - pommes dauphine
Paling in het groen
Kabeljauw
hopscheut
Gerijpt Rund Noir baltique Dunne Lende
Zonnevis
bloemkool
Van de kaart - Dessert
Vanille ijs
Tahiti - warme chocolade
Crêpe Suzette
Appel
chocolade - caramel
Kaas – rozijnenbrood - kaasmeesters van Tricht