TAKE AWAY Feestdagen
Maak de feestdagen nog specialer met onze heerlijke takeaway gerechten, speciaal samengesteld om jouw Kerst en Oudejaarsavond onvergetelijk te maken.
Bestel hier voor de feestdagenMaak de feestdagen nog specialer met onze heerlijke takeaway gerechten, speciaal samengesteld om jouw Kerst en Oudejaarsavond onvergetelijk te maken.
Bestel hier voor de feestdagen
Bij Rollier werken we graag met lokale producten naar de creativiteit van onze chef Nicolas.
Hij serveert de Frans klassieke keuken met Aziatische invloeden.
Je kan bij ons genieten van de ontdekking van Rollier in 4/5/6 gangen.
Tijdens de Lunch ( met uitzondering van zondag) serveren we een 3 gangen menu die wordt samen gesteld volgens aanbod van de versmarkt .
Daarnaast serveren we ook een klassieke à la carte kaart .
Voor een gezelschap vanaf 6 personen serveren we onze degustatiemenu. Op zaterdag avond serveren wij graag Voor en Hoofdgerecht.
Speciale wensen? Allergieën ? laat het ons weten! Ook voor de allerkleinste voorzien we iets lekkers.
Herfst menu
Gebakken ganzenlever
Peperkoek- cumberland
•
Patrijs
Witloof - veenbes
•
Dame blanche
Niet geldig op zaterdag avond
3 gangen lunch
Naar creaties van de chef
Coquille
kweepeer - hijiki
•
Fazant
seizoensgroenten
•
Honing
melk - vanille
Enkel op donderdag- en vrijdagmiddag.
€50,00
Ontdekking van Rollier
Ontdekking van Rollier
Coquille
kweepeer - hijiki
•
Schorseneer
boerenkool - truffel
•
zeebaars *
courgette - yuzu kosho
•
fazant
butternut - pastinaak
•
honing
melk - vanille
Wagyu A5
Voor gezelschappen vanaf 6 personen serveren wij enkel onze ontdekkingsmenu.
Op Valentijn serveren wij enkel onze ontdekking in 4 of 5 gangen.
Bij elke aanpassing in de menu vragen wij een meerprijs.
Van de kaart - Voorgerechten
Wagyu A5
ossenstaart - BBQ
Pasta met verse truffel
Coquille - kweepeer
King Krab
Schorseneer - ei - truffel
Van de kaart - Hoofdgerechten
Fazant - butternut - pastinaak
Tarbot - Kreeft
Zeebaars - courgette -yuzu kosho
Rubia Galegga Rund - aardappeltaart - bordelaise
Hazenrug - butternut - pastinaak
per 2 cts
Van de kaart - Dessert
Café glacé
Ananas
Honing - melk - vanille
Dame blanche
Kaas – rozijnenbrood - kaasmeesters van Tricht