logo
  • Home
  • Feestdagen
  • Menu
  • Take Away - Feestdagen
  • Impressie
  • Contact
  • Vacatures
  • Home
  • Feestdagen
  • Menu
  • Take Away - Feestdagen
  • Impressie
  • Contact
  • Vacatures

rollier-fav-br

Bij Rollier werken we graag met lokale producten naar de creativiteit van onze chef Nicolas.

Hij serveert de Frans klassieke keuken met Aziatische invloeden.

Je kan bij ons genieten van de ontdekking van Rollier in 4/5/6 gangen.

Tijdens de Lunch ( met uitzondering van zondag) serveren we een 3 gangen menu die wordt samen gesteld volgens aanbod van de versmarkt .

Daarnaast serveren we ook een klassieke à la carte kaart .

Voor een gezelschap vanaf 6 personen serveren we onze degustatiemenu. Op zaterdag avond serveren wij graag Voor en Hoofdgerecht.

Speciale wensen? Allergieën ? laat het ons weten! Ook voor de allerkleinste voorzien we iets lekkers.

Herfst menu

Gebakken ganzenlever

Peperkoek- cumberland

•

Fazant - witloof - veenbes

•

Dame blanche

€ 69,00

Niet geldig op zaterdag avond

3 gangen lunch

Naar creaties van de chef

Gerookte paling
bollero

•

Hert
duindoorn

•

Vanille
cassis - chocolade

Enkel op donderdag- en vrijdagmiddag.

€50,00

Ontdekking van Rollier

Ontdekking van Rollier

Gerookte paling
brioche - bollero

•

Gebakken Coquille
champignon - truffel

•

Zeeduivel 'vis van het jaar 2025' *
Prei - artisjok

•

Hert
Duindoorn - knolselder

•

Vanille
Cassis - chocolade

4 gangen

€ 79,00

5 gangen (*)

€ 89,00

Extra kaas 

€ 13,00

Kaas ipv dessert

€ 9,00

Extra signatuurgerecht

Wagyu A5

€ 42,00

Voor gezelschappen vanaf 6 personen serveren wij enkel onze ontdekkingsmenu.

Op Valentijn serveren wij enkel onze ontdekking in 4 of 5 gangen.

Bij elke aanpassing in de menu vragen wij een meerprijs.

Van de kaart - Voorgerechten

Wagyu A5 

ossenstaart - BBQ

€ 42,00

Pasta met verse truffel

€ 30,00

Gebakken coquille - truffel - champignon

€ 28,00

Gerookte paling - bollero

€ 28,00

King Krab

€ 45,00

Van de kaart - Hoofdgerechten

Hert - duindoorn - knolselder

€ 43,00

Tarbot - Kreeft

€ 52,00

Zeeduivel - prei - artisjok

€ 43,00

Hazenrug  - butternut - pastinaak

per 2 cts

€ 90,00

Rubia Galegga Rund - aardappeltaart - bordelaise

€ 47,00

Van de kaart - Dessert

Café glacé

€ 15,00

Vanille

cassis - chocolade

€ 15,00

Dame blanche

€ 16,00

Kaas – rozijnenbrood - kaasmeesters van Tricht

€ 18,00

Crêpe suzette

 

€ 18,00
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
logo
  • Restaurant Rollier | Sint-Amands
  • E. Verhaerenstraat 14a - 2890 Sint Amands
  • T: +32 487 16 59 10 E: restaurant-rollier@outlook.com
  • BTW: BE0802 566 419
  • © 2025 Powered by TABLEFEVER
×

Beste gasten,

Ontdek ons Take Away - Feestdagen menu 

Feestdagen