Bij Rollier werken we graag met lokale producten naar de creativiteit van onze chef Nicolas.
Hij serveert de Frans klassieke keuken met Aziatische invloeden.
Je kan bij ons genieten van de ontdekking van Rollier in 4/5/6 gangen.
Tijdens de Lunch ( met uitzondering van zondag) serveren we een 3 gangen menu die wordt samen gesteld volgens aanbod van de versmarkt .
Daarnaast serveren we ook een klassieke à la carte kaart .
Voor een gezelschap vanaf 6 personen serveren we onze degustatiemenu. Op zaterdag avond serveren wij graag Voor en Hoofdgerecht.
Speciale wensen? Allergieën ? laat het ons weten! Ook voor de allerkleinste voorzien we iets lekkers.
Kreeftenmenu
Kreeft
Verveine - ponzu - radijs
Kreeft
Beurre blanc - fondant aardappel
Dame blanche
Enkel op donderdag en vrijdag
Niet mogelijk bij schaal en schelp intolerantie.
3 gangen lunch
Naar creaties van de chef
Asperge
ei - vlierbloesem
•
Kalf
seizoensgroenten
•
Framboos
mascarpone - verveine
Enkel op donderdag- en vrijdagmiddag.
€50,00
Ontdekking van Rollier
Ontdekking van Rollier
Gamberro rosso
citrus - radijs
•
Asperge
ei - vlierbloesem
•
* Heilbot
ratatouille - Beurre Blanc
•
Kalf
groene asperge - pommes fondant
•
Framboos
verveine - mascarpone
Wagyu A5
Voor gezelschappen vanaf 6 personen serveren wij enkel onze ontdekkingsmenu.
Op Valentijn serveren wij enkel onze ontdekking in 4 of 5 gangen.
Bij elke aanpassing in de menu vragen wij een meerprijs.
Van de kaart - Voorgerechten
Wagyu A5
ossenstaart - BBQ
Asperges
à la flamande
Gamberro rosso
King Krab
Van de kaart - Hoofdgerechten
Kalf
groene asperge
Paling in het groen
Kabeljauw
asperge
Gerijpt Rund Noir baltique Dunne Lende
Heilbot
ratatouille
Van de kaart - Dessert
Vanille ijs
Tahiti - warme chocolade
Café glacé
Framboos
mascarpone
Kaas – rozijnenbrood - kaasmeesters van Tricht