
Bij Rollier werken we graag met lokale producten naar de creativiteit van onze chef Nicolas.
Hij serveert de Frans klassieke keuken met Aziatische invloeden.
Je kan bij ons genieten van de ontdekking van Rollier in 4/5/6 gangen.
Tijdens de Lunch ( met uitzondering van zondag) serveren we een 3 gangen menu die wordt samen gesteld volgens aanbod van de versmarkt .
Daarnaast serveren we ook een klassieke à la carte kaart .
Voor een gezelschap vanaf 6 personen serveren we onze degustatiemenu. Op zaterdag avond serveren wij graag Voor en Hoofdgerecht.
Speciale wensen? Allergieën ? laat het ons weten! Ook voor de allerkleinste voorzien we iets lekkers.
Herfst menu
Gebakken ganzenlever
Peperkoek- cumberland
•
Fazant - witloof - veenbes
•
Dame blanche
Niet geldig op zaterdag avond
3 gangen lunch
Naar creaties van de chef
Gerookte paling
bollero
•
Hert
duindoorn
•
Vanille
cassis - chocolade
Enkel op donderdag- en vrijdagmiddag.
€50,00
Ontdekking van Rollier
Ontdekking van Rollier
Gerookte paling
brioche - bollero
•
Gebakken Coquille
champignon - truffel
•
Zeeduivel 'vis van het jaar 2025' *
Prei - artisjok
•
Hert
Duindoorn - knolselder
•
Vanille
Cassis - chocolade
Wagyu A5
Voor gezelschappen vanaf 6 personen serveren wij enkel onze ontdekkingsmenu.
Op Valentijn serveren wij enkel onze ontdekking in 4 of 5 gangen.
Bij elke aanpassing in de menu vragen wij een meerprijs.
Van de kaart - Voorgerechten
Wagyu A5
ossenstaart - BBQ
Pasta met verse truffel
Gebakken coquille - truffel - champignon
Gerookte paling - bollero
King Krab
Van de kaart - Hoofdgerechten
Hert - duindoorn - knolselder
Tarbot - Kreeft
Zeeduivel - prei - artisjok
Hazenrug - butternut - pastinaak
per 2 cts
Rubia Galegga Rund - aardappeltaart - bordelaise
Van de kaart - Dessert
Café glacé
Vanille
cassis - chocolade
Dame blanche
Kaas – rozijnenbrood - kaasmeesters van Tricht
Crêpe suzette