Bij Rollier werken we graag met lokale producten naar de creativiteit van onze chef Nicolas.
Hij serveert de Frans klassieke keuken met Aziatische invloeden.
Je kan bij ons genieten van de ontdekking van Rollier in 4/5/6 gangen.
Tijdens de Lunch ( met uitzondering van zondag) serveren we een 3 gangen menu die wordt samen gesteld volgens aanbod van de versmarkt .
Daarnaast serveren we ook een klassieke à la carte kaart .
Voor een gezelschap vanaf 6 personen serveren we onze degustatiemenu. Op zaterdag avond serveren wij graag Voor en Hoofdgerecht.
Speciale wensen? Allergieën ? laat het ons weten! Ook voor de allerkleinste voorzien we iets lekkers.
3 gangen lunch
naar creaties van de chef.
Enkel in de middag niet op zondag en feestdagen.
Niet op Valentijn.
€ 48,00
Ontdekking van Rollier
Ontdekking van Rollier
Gerookte paling
brioche - groene kruiden
Cannelloni
champignon - jus met truffel
* zwezerik
artisjok - vadouvan
duif
wortel - hazelnoot - crosnes
mango
witte chocolade - jus exotic
Wagyu A5
Voor gezelschappen vanaf 6 personen serveren wij enkel onze ontdekkingsmenu.
Op Valentijn serveren wij enkel onze ontdekking in 4 of 5 gangen.
Bij elke aanpassing in de menu vragen wij een meerprijs.
Van de kaart - Voorgerechten
Wagyu A5
ossenstaart - BBQ
Cannelloni
champignon - jus truffel
gerookte paling
groene kruiden - brioche
Kaviaar 'Imperial Heritage'
Blini - zure room
King Krab
Pasta
met verse wintertruffel
Van de kaart - Hoofdgerechten
duif
wortel - hazelnoot
Paling in het groen
Tarbot
fondant aardappel - beurre blanc
Gerijpt Rund Noir baltique Dunne Lende
zwezerik
artisjok - vadouvan
Van de kaart - Dessert
Vanille ijs
Tahiti - warme chocolade
Crêpe Suzette
Hommage à notre fille
Poire Belle "Marie-Hélène
peer - chocolade - vanille
mango
witte chocolade - jus exotic
Kaas – rozijnenbrood - kaasmeesters van Tricht