Bij Rollier werken we graag met lokale producten naar de creativiteit van onze chef Nicolas.
Hij serveert de Frans klassieke keuken met Aziatische invloeden.
Je kan bij ons genieten van de ontdekking van Rollier in 4/5/6 gangen.
Tijdens de Lunch ( met uitzondering van zondag) serveren we een 3 gangen menu die wordt samen gesteld volgens aanbod van de versmarkt .
Daarnaast serveren we ook een klassieke à la carte kaart .
Voor een gezelschap vanaf 6 personen serveren we onze degustatiemenu. Op zaterdag avond serveren wij graag Voor en Hoofdgerecht.
Speciale wensen? Allergieën ? laat het ons weten! Ook voor de allerkleinste voorzien we iets lekkers.
3 gangen lunch
Naar creaties van de chef
Rundstartaar
amandel
•
Eend
seizoensgroenten
•
Ananas
kokos
Enkel op donderdag- en vrijdagmiddag.
€50,00
Ontdekking van Rollier
Ontdekking van Rollier
Rundstartaar
ajo blanco - amandel
•
Okonomiyaki
ei - spitskool
•
Zalm *
bloemkool - jus schaaldierensaké beurre blanc - soba noedels
•
Eend
wortel - 5 spice
•
Ananas
kokos - citroengras
Wagyu A5
Voor gezelschappen vanaf 6 personen serveren wij enkel onze ontdekkingsmenu.
Op Valentijn serveren wij enkel onze ontdekking in 4 of 5 gangen.
Bij elke aanpassing in de menu vragen wij een meerprijs.
Van de kaart - Voorgerechten
Wagyu A5
ossenstaart - BBQ
Pasta met zomertruffel
Rundstartaar
amandel - ajo blanco
King Krab
Van de kaart - Hoofdgerechten
Eend
wortel - 5 spice
Tarbot - Kreeft
Kabeljauw
mossel - beurre blanc
Rubia Galegga Rund - aardappeltaart - bordelaise
Van de kaart - Dessert
Vanille ijs
Tahiti - warme chocolade
Café glacé
Ananas
kokos
Kaas – rozijnenbrood - kaasmeesters van Tricht