Bij Rollier werken we graag met lokale producten naar de creativiteit van onze chef Nicolas.
Hij serveert de Frans klassieke keuken met Aziatische invloeden.
Je kan bij ons genieten van de ontdekking van Rollier in 4/5/6 gangen.
Tijdens de Lunch ( met uitzondering van zondag) serveren we een 3 gangen menu die wordt samen gesteld volgens aanbod van de versmarkt .
Daarnaast serveren we ook een klassieke à la carte kaart .
Voor een gezelschap vanaf 6 personen serveren we onze degustatiemenu. Op zaterdag avond serveren wij graag Voor en Hoofdgerecht.
Speciale wensen? Allergieën ? laat het ons weten! Ook voor de allerkleinste voorzien we iets lekkers.
Kreeftenmenu
Kreeft
Tomaat - citrus
Baby kreeft
Fregola - bisque
Dame blanche
Enkel op donderdag en vrijdag
Niet mogelijk bij schaal en schelp intolerantie.
3 gangen lunch
Naar creaties van de chef
Tomaat
basilicum - komkommer
•
Lomo
seizoensgroenten
•
Aardbei
kers - sakura
Enkel op donderdag- en vrijdagmiddag.
€50,00
Ontdekking van Rollier
Ontdekking van Rollier
Tomaat
komkommer - basilicum
•
Mossel
fidueà - koolrabi
•
Roodbaars*
paksoi - gochujang
•
Lomo iberico
aubergine - spitskool
•
Aardbei
sakura - kers
Wagyu A5
Voor gezelschappen vanaf 6 personen serveren wij enkel onze ontdekkingsmenu.
Op Valentijn serveren wij enkel onze ontdekking in 4 of 5 gangen.
Bij elke aanpassing in de menu vragen wij een meerprijs.
Van de kaart - Voorgerechten
Wagyu A5
ossenstaart - BBQ
Pasta met zomertruffel
Mossel
fidueà - koolrabi
King Krab
Van de kaart - Hoofdgerechten
Lomo
aubergine - spitskool
Paling in het groen
Heilbot
gochujang - paksoi
Gerijpt Rund Noir baltique Dunne Lende
Van de kaart - Dessert
Vanille ijs
Tahiti - warme chocolade
Café glacé
Aardbei
sakura - kers
Kaas – rozijnenbrood - kaasmeesters van Tricht